Na świątecznym stole w Wielkanoc nie może oczywiście zabraknąć białej kiełbasy podawanej tradycyjnie z żurkiem lub białym barszczem.
Smak tej potrawy zależy przede wszystkim od jakości mięsa użytego do wyrobienia białej kiełbasy. Jeśli kiełbasa będzie z mięsa przemysłowego lub kiepskiego gatunku, nafaszerowana konserwantami i polepszaczami smaku, na pewno nie wzbudzi zachwytu gości...
Nasza biała kiełbasa jest poprostu wyjątkowa.
Do wyboru mają Państwo zarówno kiełbasę surową, jak i parzoną, które sprowadzamy niezmiennie od 14 lat od tych samych, sprawdzonych masarni.
Świetnej jakości świeże mięso ze szczęśliwych świnek z gospodarskiego chowu, dobrze dobrane przyprawy, brak jakichkolwiek sztucznych dodatków, BEZ GLUTENU - oto cała tajemnica wyjątkowości smaku naszej białej kiełbasy oraz jej populaności wśród naszych klientów.
Warto złożyć zamówienie, bo to gwarantuje, że będzie dla Państwa odłożona w odpowiedniej ilości na konkretny dzień Wielkiego Tygodnia.
Zamówienia przyjmujemy już od połowy marca.
Serdecznie zapraszamy.
Goście naszych klientów nie chcą jeść innej białej kiełbasy niż nasza.
My też:)